personal trainer

Tietoja Sinnasportista

Sinnasport on hyvinvoinnin ja terveyden kestävään ja pitkäaikaiseen kehitykseen tähtäävä palveluyritys. Ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu harjoittelu auttaa saavuttamaan parempia tuloksia sekä ylläpitämään ja parantamaan terveyttä. Kaikilla on oikeus ja mahdollisuus elää tervettä ja täyttä elämää. Haluamme olla sinun apunasi.

lajivalmennus

Yrityksen arvot


Laadukkuus – Yksilöllisyys – Asiantuntevuus

Sinnasport tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia palveluita korkeasti koulutettujen valmentajien opastuksella. Harjoittelussa sinut huomioidaan yksilönä lähtötasosi ja kuntosi mukaan.

 

Tukeminen elämänmuutoksessa – Tehokkuus – Asiantuntevuus

Sinnasport auttaa sinut alkuun elämänmuutoksessa ja tukee sinua matkasi varrella. Hyvin ja tarkasti yksilöidyt treeniohjelmat ovat tehokas ja tuloksekas tapa saavuttaa tavoitteesi. Asiakkaana pystyt vaikuttamaan treeniaikatauluihin, suunnitteluun ja tavoitteiden asettamiseen.

Valmentajilta vaadittavat taidot


Ammattitaitoa – Asiantuntevuutta – Laatua

Sinnasportin valmentajat ovat ammattitaitoisia ja pitävät tietonsa sekä taitonsa ajan tasalla. Valmentajilta löytyy urheilutaustaa monista eri lajeista. Valmentajat neuvovat ja ohjeistavat sinua tämän hetkiseen tutkimustietoon perustuen. Panostamme harjoittelussa oikeisiin tekniikoihin ja turvalliseen suoritustapaan.

 

Tavoitteellinen seuranta – Kannustava ja tukeva

Sinnasportissa asiakkaita testataan aika ajoin kehityksen varmistamiseksi. Tulosten perusteella laadit yhdessä valmentajan kanssa tavoitteet tulevalle harjoituskaudelle.

ryhmätreeni

Treeniohjelmat


Yksilöllinen – tehokas

Sinnasportin treeniohjelmat ovat tehokkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja. Treeniohjelmat vaihtuvat kehityksesi, treenimääriesi ja tavoitteidesi mukaan.

Turvallisuus


Etävalmennus – Paikasta riippumattomuus

Sinnasportin valmennukset tehdään aina turvallisesti ja ottaen huomioon asiakkaamme kunnon ja terveyden tilan. Etävalmennus on mahdollista, jos tapaamiset eivät jostain syystä onnistu tai poikkeustiloissa..

nettivalmennus

Visiomme

Treenaa laadukkaasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Asiantuntevat valmentajat.

Valmennuksemme perustuu tutkittuun tietoon.

Innostu liikunnasta.

Laihdu ja kiinteydy pysyvästi elämäntaparemontilla.

Oikotietä onneen ei ole, sinnikkyys palkitaan.

Seuraa julkaisuja blogimme ja Facebook sivustomme kautta.

Voit myös tutustua meihin Youtubessa julkaisemiemme videoiden avulla.