Personal Trainer

Hinnasto

Hinnasto

Tarjolla on monipuolisesti laadukkaita palveluita yksilöllisiin tarpeisiin, kohtuullisin hinnoin. Tavoitteenamme on innostaa ihmisiä liikkumaan ja noudattamaan terveellisempiä elämäntapoja. Panostamme harjoittelussa laatuun, monipuolisuuteen sekä pitkäaikaiseen kehitykseen ja tavoitteellisuuteen. Maksuvälineinä meillä käy käteinen, lasku sekä virkistys- ja liikuntasetelit. Myös mobiilina.

Tsekkaa myös kaupunkikohtaiset palvelusivumme Naantali, Raisio, Kaarina ja Turku.

Käännä puhelin vaakatasoon!!!

Huom. mobiilina taulukko näkyy paremmin vaakanäytöllä!!!

Sinnasport hinnasto

*Ilmainen 30 min haastattelu ja tutustumiskerta, kuukausisopimuksissa 1 kuukauden irtisanomisaika. Hinnat sisältävät alv 24%.

PalvelutValmennustapaamisetKestoHintaTyyppi
Sinnasport 11 tapaaminen kuukaudessaToistaiseksi voimassa kuukauden irtisanomisaika72€Jatkuva kuukausisopimus
Sinnasport 22 tapaamista kuukaudessaToistaiseksi voimassa kuukauden irtisanomisaika134€Jatkuva kuukausisopimus
Sinnasport 33 tapaamista kuukaudessaToistaiseksi voimassa kuukauden irtisanomisaika204€Jatkuva kuukausisopimus
Sinnasport 44 tapaamista kuukaudessaToistaiseksi voimassa kuukauden irtisanomisaika269€Jatkuva kuukausisopimus
Lihaskuntotestaus1 tapaaminen60min.72€Kertasopimus
Lajivalmennus (hiihto)1 tapaamiskerta60min.35€Kertasopimus
Lajivalmennus (Padel, aloittelijat)1 tapaamiskerta90min.35€ (2-4 henkilöä) + kenttämaksut (30-50€ + mailavuokra 3€)Kertasopimus

Harjoitussuunnitelmat ovat aina yksilöllisiä ja tavoitteellisia. Kokeneen valmentajan kanssa harjoittelet tehokkaammin ja laadukkaammin. Oikeiden tekniikoiden hallinta harjoittelussa on vammojen ennaltaehkäisyä ja siksi tärkeää. Huomioin myös toimintakyvyn vajaavuudet ja kuntoutan tarpeen mukaan. Henkilökohtainen valmennus yhdistettynä monipuoliseen treenaamiseen ja hyvään ravitsemukseen auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Henkilökohtainen valmennus

Sinnasport tarjoaa uudenlaisia personal trainer palveluita, missä sinun hyvinvointisi huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Tsemppaava ja motivoiva valmentaja ohjaa sekä voimaannuttaa sinua psyykkisellä ja fyysisellä tasolla. Mielipiteesi ovat tärkeitä, sinua kuunnellaan ja harjoittelu suunnitellaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Valmennuksemme on erittäin monipuolista eikä harjoittelu rajoitu vain kuntosalin sisälle, harjoitella voi missä ympäristössä tahansa. Joustavat aikataulut ja harjoittelutavat muokataan yksilöllisten tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Lähtötasosi testataan ja kehitystäsi seurataan, jotta voimme räätälöidä sinulle tehokkaimman mahdollisen kokonaissuunnitelman ja harjoitusohjelman.

Kuntoutus

Kunnossa pysyminen on koko elämän läpi kestävä matka. Hyvinvointiin kannattaa panostaa sekä työssä että omalla ajallaan. Sinnasportin Personal Trainer palveluihin kuuluu myös kuntoutusta.

Yhteistyössä

OleFit Naantali. OleFit hinnasto.