YRITYSVALMENNUS

ryhmähenki tyky
yritysvalmennus tyky
ryhmätreenit
työhyvinvointi

YRITYSVALMENNUS JA TYKY

Sinnasport tarjoaa yrityksille erinomaisia räätälöityjä liikunnan palveluita sekä ravitsemusopastusta. Yritysten tarjoamien liikuntapalveluiden on todettu ehkäisevän sairauslomien tarvetta ja kasvattavan työmotivaatiota. Tue sinäkin työntekijöitäsi antamalla mahdollisuudet terveemmän elämän viettämiseen ja työkyvyn säilyttämiseen. Työhyvinvointi ja ryhmähenki ovat avainasemassa. Autamme myös pitkäaikaissairaan tai toimintakykyrajoitteisen henkilön työterveyden parantamisessa. Yritysvalmennus on tehokas keino parantaa työntekijöiden terveyttä ja yhteistyökykyä treenaamalla yhdessä.

MOTIVOI JA TUE HENKILÖSTÖÄ

Motivoi työntekijöitä pitämällä liikuntapäivä. Valmentaja suunnittelee erilaisia liikuntamuotoja osallistujille. Yhteiset ravitsemusluennot parantavat ravitsemustietoa ja kehonkoostumusmittaukset antavat hyvän kuvan nykyisestä terveydentilasta.

Yritysvalmennus luennot kuntoutuksesta, liikunnasta, ravitsemuksesta, työterveydestä sekä työkyvyn ylläpitämisestä ja ergonomiasta. Työkunnon säilyttäminen on tärkeää koko työiän ajan. Panostaminen työterveyteen parantaa tuottavuutta ja nostaa henkilöiden motivaatiota. Työntekijöille voi myös tarjota tavan käyttää työetuna saatuja virkistysseteleitä.

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvointi tarkoittaa turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Työntekijät ja työyhteisöt kokevat työnsä mielekkääksi ja palkitsevaksi, ja heidän mielestään työ tukee heidän elämänhallintaansa. Työhyvinvointi on sekä työnantajan että työntekijän vastuulla. He ylläpitävät ja kehittävät työhyvinvointia yhdessä. Työhyvinvoinnin edistäminen työpaikalla tapahtuu aina johtajien, esimiesten ja työntekijöiden yhteistyönä. Sinnasport on työhyvinvoinnin ylläpitämisessä työpaikan tärkeä kumppani.

YHTEISÖLLISYYTTÄ – YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Ryhmäliikuntaa ja yhdessäoloa. Ryhmähenki on tärkeää. Liikunnan yhteydessä kaverien motivointi ja yhteinen tsemppaus on yhtä tärkeää kuin itse liikuntakin. Kasvata ryhmähenkeä ja korota motivaatiota yhteisellä tekemisellä. Yritysvalmennus on hyvä tapa parantaa ryhmähenkeä.

VARAA TAPAAMINEN – KYSY LISÄÄ

Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä yrityksellesi juuri oikeanlaisen palvelun. Tarjoamme Personal Trainer palvelua, ryhmäliikuntaa ja ravitsemusopastusta neuvoteltavin pakettihinnoin yrityksille. Kaikki palvelut ovat saatavilla myös yksilöllisesti. Voit varata tapaamisen tai kysyä lisää yhteystiedot sivulta

TOIMIALUEEMME

Sinnasport toimii Turun suuralueella. Valmennuksia voidaan pitää sekä sisätiloissa että ulkona riippuen valmennuksen sovitusta sisällöstä.

 

RAVITSEMUS

Ravitsemuksen kokonaisvaltaisuuden tarkastelu ja läpikäynti. Ravitsemus harjoittelun ja työn tekemisen tukena. 

 

TYKY-PÄIVÄ

Työkyky-päivän suunnittelu ja vetäminen henkilöstölle. Liikuntaa, mittauksia, yhteistoimintaa, tietoa ja ohjaita työhyvinvoinnin parantamiseen.

 

RYHMÄLIIKUNTA

Erilaiset ryhmäliikunnat henkilöstölle. Hikijumpasta kuntosalin kiertotreeneihin. Yhteishenkeä voi kasvattaa yhdessä tekemällä. Valmentaja motivoi ja luo räätälöidyn ryhmäliikuntahetken henkilöstölle.

 

KEHONKOOSTUMUS

Henkilöstön kohenkoostumusmittaukset ja sen tuloksien läpikäyntiä. Tulosten kautta selviää mitkä asiat vaativat parantamista ja miten niitä voidaan tavoitella.

 

SALIOHJAUS

Kuntosaliohjausta ja oikeiden tekniikoiden harjoittelua. Tavoitteiden mukaisia ohjauksia henkilöstölle.

 

ULKOLIIKUNTA

Motivoivaa ja monipuolista ulkoliikuntaa mm. hiihtovalmennusta, juoksukoulua ja jumppia. Opastettua ulkoliikunnan hyödyntämistä.

 

Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Toimialue (pakollinen)

  Palvelu

  Viesti esim. haluttu tapaamispäivä, paketti, tavoite tai tapahtuma