personal trainer

Valmentaja

Personal Trainer

KOULUTUS

Tsekkaa Sinnasportin arvot yrityksemme esittelystä.

VALMENTAJA SINI

Moikka, olen Sini!

 

Olemme kaikki yksilöitä ja elämäntilanteemme ovat erilaiset. Tämä edellyttää yksilöllistä valmennusta ja suunnitelmallisuutta harjoittelussa sekä ravitsemuksessa. Anna minun toimia oppaanasi tiellä hyvinvointiin.

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Ohjaan ja voimaannutan sinua psyykkisellä sekä fyysisellä tasolla. Näkemyksesi ovat minulle tärkeitä; kuuntelen ja tuen sinua koko matkasi ajan. Sopeutan harjoittelun elämäntilanteeseesi.

Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamisesta.Valmennukseni ovat erittäin monipuolisia eivätkä rajoitu vain kuntosalille. Harjoitella voi missä ympäristössä tahansa.

Tavoitteeni on tehdä valmennettavistani itsenäisiä ja motivoituneita liikkujia. Henkilökohtainen valmennus yhdistettynä monipuoliseen harjoitteluun ja ravitsemukseen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Harrastukset:

Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa hyvin monipuolisesti. Jalkapalloa olen pelannut 20 vuotta mm. naisten SM-liigassa sekä ykkösdivisioonassa. Jalkapallouran lisäksi olen kilpaillut maastojuoksussa, yleisurheilussa sekä hiihdossa. Tällä hetkellä hiihto on vienyt mukanaan.

Treeneihin olen halunnut ottaa vaikutteita harrastamistani eri lajeista. Vaikka minulla on muutama päälaji, pyrin treenaamaan hyvin monipuolisesti, sillä se kehittää ja ehkäisee samalla vammoja. Harrastamiini lajeihin kuuluu myös jujutsu. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu hiihto, rullahiihto, juoksu, maantie- ja maastopyöräily, uinti, vesijumpat, ulko- ja kotitreenit sekä saliharjoittelu. Odotan innolla treenejä kanssasi.