personal trainer

Yhteistyökumppanit

Etsimme aktiivisesti lisää yhteistyökumppaneita ja mainostuksesta kiinnostuneita sponsoreita. Osallistumme Personal trainer ja liikunta-alan tapahtumiin sekä erilaisiin urheilutapahtumiin mm. Finlandia hiihto. Kauttamme saat näkyvyyttä yrityksellesi, ammattilaisen arvostelun ja käyttökokemuksia tuotteillesi sekä lisää asiakkaita etujäsenistämme. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyöstä matti@sinnasport.com. Tule osaksi Team Sinnasportia!

Prozis perustettiin 2007 ja se on nuoren miehen unelman toteutus. Alusta asti päämäärä on ollut kehittää ravitsemusratkaisuja parhaasee n terveyteen, voimaan ja kestävyyteen. Kovalla työllä ja päättäväisyydellä se on työpaikka jo yli 400 henkilölle. Ja motto onkin “Exceed Yourself” Eli ylitä itsesi!

 

Sillä on yksi innovatiivisimmista tuotantolaitoksista Euroopassa, erittäin kehittyneet laitteet ja vahva tietotaito sekä poikkeuksellisen hyvin optimoitu varasto, josta lähetetään päivittäin noin 8000 tilausta.

 

Laaja tuotevalikoima, hinnan ja laadun kohtaaminen sekä asiakastyytyväisyys ovat Proziksen vahvuuksia ja se on kasvanut Euroopan johtavaksi  lisä- ja urheiluravinteiden verkkokaupaksi.

 

Tutustu Prozis verkkokauppaan. Yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme tuotteiden tilaamisen alennettuun hintaan.

KASVISRAVINTOLA SILVOPLEE

Tasapainoista, ravintorikasta kasvisruokaa. Silvoplee tekee ihmiselle hyvää. Kasvisravintola Silvopleessä saat Sinnasport jäsenetukortilla -15% alennuksen buffet-noutopöydän ruokailusta. Näyttämällä korttia kassalla. Silvopleen löydät osoitteesta Toinen Linja 7, 00530 Helsinki.

Silvoplee kartta

1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by
Scroll Up