personal trainer

Yhteistyökumppanit

Etsimme aktiivisesti lisää yhteistyökumppaneita ja mainostuksesta kiinnostuneita sponsoreita. Osallistumme Personal trainer ja liikunta-alan tapahtumiin sekä erilaisiin urheilutapahtumiin mm. Finlandia hiihto. Kauttamme saat näkyvyyttä yrityksellesi, ammattilaisen arvostelun ja käyttökokemuksia tuotteillesi sekä lisää asiakkaita jäsenistämme. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyöstä matti@sinnasport.com. Tule osaksi Team Sinnasportia!

valmennus

Hyvinvointivalmennus Studio One

Me olemme Hyvinvointivalmennus Studio One. Valmennamme, tuemme ja ohjaamme asiakkaitamme kohti tavoitteita ja unelmia raikkaalla otteella uusissa, laadukkaissa harjoitustiloissa. Meiltä saat paitsi ammattitaitoista liikunta- ja ravintovalmennusta, myös laadukkaat ja yksilölliset sinua varten suunnitellut tilat. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti teemme sen freessillä asenteella, tuloksekkaasti ja luotettavasti sekä ennen kaikkea suurella sydämellä.

Tarjoamme yksilöllistä ja vastuullista valmennusta hyvän valmennuksen periaattein. Näemme itsemme ensi sijassa ihmisten arjen paranemisen mahdollistajina. Tämä pätee myös valmennusfilosofiaamme, jonka lähtökohtina toimivat omat arvomme: arjesta nauttiminen, positiivinen elämänasenne sekä terve ja hyvinvoiva mieli ja keho.

Löydetään yhdessä paras versio sinusta!

Puhtaan liikunnan puolesta

Dopinglinkki on suunnattu dopingaineita käyttäville kuntoilijoille, heidän läheisilleen, dopingkäyttäjiä työssään kohtaaville eri alojen ammattilaisille ja kaikille muille dopingaineiden vaikutuksista kiinnostuneille.

Dopinglinkin neuvontapalvelussa voit kysyä asiantuntijoilta anonyymisti dopingaineiden terveysvaikutuksiin liittyviä kysymyksiä. Lisäksi Dopinglinkki kouluttaa ja luennoi esimerkiksi kuntoilun dopingaineista ja ravintolisistä.