Miksi valita Sinnasport valmentajat?

sinnasport

Sinnasport on hyvinvoinnin ja terveyden kestävään ja pitkäaikaiseen kehitykseen tähtäävä palveluyritys. Sinnasportin valmentajat ovat rautaisia ammattilaisia. Ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu harjoittelu auttaa saavuttamaan parempia tuloksia sekä ylläpitämään ja parantamaan terveyttä. Kaikilla on oikeus ja mahdollisuus elää tervettä ja täyttä elämää. Haluamme olla sinun apunasi. Monipuolisesta valmennusvalikoimasta löydät varmasti omasi ja valmentajan avulla voit vaikka aloittaa aivan uuden lajin harjoittelun.

Tänä päivänä Personal Trainereistä on jo melkein ylitarjontaa, joten asiakkaana voi olla vaikeaa erottaa valmentajien ominaisuuksia ja pätevyyksiä toisistaan. Koulutuksilla on eroja ja valmentajana toimimiseen ei tarvita mitään pätevyyttä tai lupaa. Onkin asiakasturvallisuuden mukaista, että valmentajat/yrittäjät kertoisivat mahdollisimman kattavasti omasta koulutustasostaan sekä kokemuksestaan helpottaakseen asiakasta tekemään itselleen oikea valinta valmentajaksi.

Palveluiden saatavuus vaihtelee myös paikkakunnittain ja pienimmillä asutuskeskuksilla voi olla vähemmän tarjontaa sekä kilpailua kuin suuremmilla.  Osa Personal Trainereistä myös matkustaa paljon ja pitää valmennuksia ympäri Suomea.

Yrityksen arvot


Laadukkuus – Yksilöllisyys – Asiantuntevuus

Sinnasport tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia palveluita korkeasti koulutettujen valmentajien opastuksella. Harjoittelussa sinut huomioidaan yksilönä lähtötasosi ja kuntosi mukaan.

Tukeminen elämänmuutoksessa – Tehokkuus – Asiantuntevuus

Sinnasport auttaa sinut alkuun elämänmuutoksessa ja tukee sinua matkasi varrella. Hyvin ja tarkasti yksilöidyt treeniohjelmat ovat tehokas ja tuloksekas tapa saavuttaa tavoitteesi. Asiakkaana pystyt vaikuttamaan treeniaikatauluihin, suunnitteluun ja tavoitteiden asettamiseen.

Valmenataja Sini Tuomi

Valmentajilta vaadittavat taidot


Ammattitaitoa – Asiantuntevuutta – Laatua

Sinnasportin valmentajat ovat ammattitaitoisia ja pitävät tietonsa sekä taitonsa ajan tasalla. Valmentajilta löytyy urheilutaustaa monista eri lajeista. Valmentajat neuvovat ja ohjeistavat sinua tämän hetkiseen tutkimustietoon perustuen. Panostamme harjoittelussa oikeisiin tekniikoihin ja turvalliseen suoritustapaan.

Tavoitteellinen seuranta – Kannustava ja tukeva

Sinnasportissa asiakkaita testataan aika ajoin kehityksen varmistamiseksi. Tulosten perusteella laadit yhdessä valmentajan kanssa tavoitteet tulevalle harjoituskaudelle.

Treeniohjelma


Yksilöllinen ja tehokas

Sinnasportin treeniohjelmat ovat tehokkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja. Treeniohjelmat vaihtuvat kehityksesi, treenimääriesi ja tavoitteidesi mukaan. Tukenasi on myös 24/7 käytettävissä oleva nettivalmennus.

ryhmätreeni

Visiomme

Treenaa laadukkaasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Asiantuntevat valmentajat.

Valmennuksemme perustuu tutkittuun tietoon.

Innostu liikunnasta.

Laihdu ja kiinteydy pysyvästi elämäntaparemontilla.

Oikotietä onneen ei ole, sinnikkyys palkitaan.