personal trainer

Valmentajat

personal trainer

VALMENTAJA SINI

  • FIHF – PERSONAL TRAINER (Physio Trainer)
  • PIENRYHMÄVALMENTAJA
  • LAJIVALMENTAJA (HIIHTO, JUOKSU JA UINTI)
  • KUNTOUTUKSEN OHJAAJA / KUNTOUTTAJA
  • SAIRAANHOITAJA / HOIVAOSAAJA
  • RAVINTOVALMENTAJA

Moikka, olen Sini!

 

Olemme kaikki yksilöitä ja elämäntilanteemme ovat erilaiset. Tämä edellyttää yksilöllistä valmennusta ja suunnitelmallisuutta harjoittelussa sekä ravitsemuksessa. Anna minun toimia oppaanasi tiellä hyvinvointiin.

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Ohjaan ja voimaannutan sinua psyykkisellä sekä fyysisellä tasolla. Näkemyksesi ovat minulle tärkeitä; kuuntelen ja tuen sinua koko matkasi ajan. Sopeutan harjoittelun elämäntilanteeseesi.

Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamisesta.Valmennukseni ovat erittäin monipuolisia eivätkä rajoitu vain kuntosalille. Harjoitella voi missä ympäristössä tahansa.

Tavoitteeni on tehdä valmennettavistani itsenäisiä ja motivoituneita liikkujia. Henkilökohtainen valmennus yhdistettynä monipuoliseen harjoitteluun ja ravitsemukseen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Harrastukset:

Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa hyvin monipuolisesti. Jalkapalloa olen pelannut 20 vuotta mm. naisten SM-liigassa sekä ykkösdivisioonassa. Jalkapallouran lisäksi olen kilpaillut maastojuoksussa, yleisurheilussa sekä hiihdossa. Tällä hetkellä hiihto on vienyt mukanaan.

Treeneihin olen halunnut ottaa vaikutteita harrastamistani eri lajeista. Vaikka minulla on muutama päälaji, pyrin treenaamaan hyvin monipuolisesti, sillä se kehittää ja ehkäisee samalla vammoja. Tykkään erityisesti hiihdosta, rullahiihdosta, juoksusta, maantie ja maastopyöräilystä, uinnista, vesijumpista, ulkolihaskuntoharjoitteista, koti- ja  kuntosaliharjoittelusta. Alta näet koulutustaustani, odotan innolla treenejä kanssasi.

Koulutus:

Tsekkaa Sinnasportin arvot yrityksemme esittelystä.

valmentaja

Valmentajan kuvaus tulossa

PERSONAL TRAINER – RYHMÄVALMENTAJA – LAJIVALMENTAJA – LIIKUNNANOHJAAJA

valmentaja

Valmentajan kuvaus tulossa

PERSONAL TRAINER – RYHMÄVALMENTAJA – KUNTOUTTAJA – LIIKUNNANOHJAAJA – HIEROJA – TOIMINTATERAPEUTTI

brugada

Music by Brugada

Brugada suunnittelee Sinnasportin menevät sekä tunnelmalliset harjoittelubiisit.

valmentaja

Markkinointi, laskutus, myynti, it-asiat ja yhteistyötoiminta

Matti, matti@sinnasport.com


Scroll Up
1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by