personal trainer

Valmentajat

valmentaja Sini
Urheilijalle

VALMENTAJA SINI

  • FIHF PERSONAL TRAINER (Fysiotrainer)
  • PIENRYHMÄVALMENTAJA
  • LAJIVALMENTAJA (HIIHTO JA JUOKSU)
  • KUNTOUTUKSEN OHJAAJA / KUNTOUTTAJA
  • SAIRAANHOITAJA / HOIVAOSAAJA
  • RAVINTOVALMENTAJA

Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa hyvin monipuolisesti. Jalkapalloa olen pelannut 20 vuotta mm. naisten SM-liigassa sekä ykkösdivisioonassa. Lisäksi olen kaksinkertainen Suomen mestari taitokilpailuissa. Jalkapallouran lisäksi olen kilpaillut maastojuoksussa, yleisurheilussa sekä hiihdossa. Tällä hetkellä hiihto on vienyt mukanaan.

Kuntoutus, tekniikka tuntemus, liikkuvuuden ja toimintakyvyn parantaminen sekä lihaskuntoharjoittelu eri ympäristöissä ovat spesiaali osaamistani. 

Treeneihin olen halunnut ottaa vaikutteita harrastamistani eri lajeista. Vaikka minulla on muutama päälaji, pyrin treenaamaan hyvin monipuolisesti, sillä se kehittää ja ehkäisee vammoja parhaiten. Tykkään erityisesti hiihdosta, rullahiihdosta, juoksusta, maantie ja maastopyöräilystä, uinnista, vesijuoksusta, ulkolihaskuntoharjoitteista ja  kuntosaliharjoittelusta. Alta näet koulutustaustani, odotan innolla treenejä kanssasi.

“Valmentajana olen motivoiva ja panostan laatuun sekä monipuolisuuteen. Parannan toimintakykyä ja kuntoutan tarpeen mukaan. Pyrin saamaan valmennettavistani itsenäisiä, motivoituneita ja innostuneita liikkujia sekä haluan saada heistä irti mahdollisimman paljon ja löytää heidän vahvuutensa. Olemme kaikki yksilöitä ja elämme erilaisissa tilanteissa. Tämä edellyttää yksilöllistä valmennusta, seurantaa sekä suunnittelua treenaamisessa ja ravitsemuksessa.”

Koulutus:

Tsekkaa Sinnasportin arvot yrityksemme esittelystä.

valmentaja

Valmentajan kuvaus tulossa

PERSONAL TRAINER – RYHMÄVALMENTAJA – LAJIVALMENTAJA – LIIKUNNANOHJAAJA

valmentaja

Valmentajan kuvaus tulossa

PERSONAL TRAINER – RYHMÄVALMENTAJA – KUNTOUTTAJA – LIIKUNNANOHJAAJA – HIEROJA – TOIMINTATERAPEUTTI

brugada

Music by Brugada

Brugada suunnittelee Sinnasportin menevät sekä tunnelmalliset harjoittelubiisit.

valmentaja

Markkinointi, laskutus, myynti, it-asiat ja yhteistyötoiminta

Matti, matti@sinnasport.com


1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by
Scroll Up