personal trainer

Yritys Training

ryhmähenki
yritysvalmennus
ryhmätreenit
työhyvinvointi

YRITYSVALMENNUS

Sinnasport tarjoaa yrityksille erinomaisia luentoja, räätälöityjä liikunnan palveluita sekä ravitsemusopastusta. Yritysten tarjoamien liikuntapalveluiden on todettu ehkäisevän sairauslomien tarvetta ja kasvattavan työmotivaatiota. Tue sinäkin työntekijöitäsi antamalla mahdollisuudet terveemmän elämän viettämiseen ja työkyvyn säilyttämiseen. Työhyvinvointi ja ryhmähenki ovat avainasemassa. Autamme myös pitkäaikaissairaan tai toimintakykyrajoitteisen henkilön työterveyden parantamisessa. Yritysvalmennus on tehokas keino parantaa työntekijöiden terveyttä ja yhteistyökykyä treenaamalla yhdessä.

MOTIVOI JA TUE HENKILÖSTÖÄ

Motivoi työntekijöitä pitämällä liikuntapäivä. Valmentaja suunnittelee erilaisia liikuntamuotoja osallistujille. Yhteiset ravitsemusluennot parantavat ravitsemustietoa ja kehonkoostumusmittaukset antavat hyvän kuvan nykyisestä terveydentilasta.

Yritysvalmennus luennot kuntoutuksesta, liikunnasta, ravitsemuksesta, työterveydestä sekä työkyvyn ylläpitämisestä ja ergonomiasta. Työkunnon säilyttäminen on tärkeää koko työiän ajan. Panostaminen työterveyteen parantaa tuottavuutta ja nostaa henkilöiden motivaatiota. Työntekijöille voi myös tarjota tavan käyttää työetuna saatuja virkistysseteleitä.

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvointi tarkoittaa turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Työntekijät ja työyhteisöt kokevat työnsä mielekkääksi ja palkitsevaksi, ja heidän mielestään työ tukee heidän elämänhallintaansa. Työhyvinvointi on sekä työnantajan että työntekijän vastuulla. He ylläpitävät ja kehittävät työhyvinvointia yhdessä. Työhyvinvoinnin edistäminen työpaikalla tapahtuu aina johtajien, esimiesten ja työntekijöiden yhteistyönä. Sinnasport on työhyvinvoinnin ylläpitämisessä työpaikan tärkeä kumppani.

YHTEISÖLLISYYTTÄ – YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Ryhmäliikuntaa ja yhdessäoloa. Ryhmähenki on tärkeää. Liikunnan yhteydessä kaverien motivointi ja yhteinen tsemppaus on yhtä tärkeää kuin itse liikuntakin. Kasvata ryhmähenkeä ja korota motivaatiota yhteisellä tekemisellä.

Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä yrityksellesi juuri oikeanlaisen palvelun. Tarjoamme Personal Trainer, ryhmäliikunta ja ravitsemusopastusta neuvoteltavin pakettihinnoin yrityksille. Kaikki palvelut ovat saatavilla myös yksilöllisesti.

VARAA TAPAAMINEN – KYSY LISÄÄ

Varaa tapaaminen yhteystiedot sivulta tai suoraan kalenterista

Sinnasport on FIHF PhysioTrainer koulutettu Personal Trainer.   Toimialueemme on Naantali,Turku ja lähialueet sekä Helsinki, Espoo ja Vantaa.

 

Yritys training

Kysy tarjous
29,90 per kerta/henkilö
  • Kehonkoostumusmittaukset
  • Ravitsemusneuvonta
  • Personal trainer saliopastus
Suosittu

Scroll Up
Open chat
1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by