personal trainer

Ryhmätreenit

Ryhmätreenit ovat kesätauolla, aloitamme taas elokuun lopussa

Treenaaminen on ryhmässä

ryhmätreenit
ryhmäliikunta

Ryhmätreenit

Treenit ammattitaitoisen ja kuntouttavan Personal Trainerin opastuksella.
12
00
Henkilö
  • Laadukasta ja tehokasta
  • Kuntouttavaa ja monipuolista
  • Hauskaa ja motivoivaa
Suosittu

Ryhmätreeni

Ryhmässä treenaaminen on tehokas tapa saada tuloksia ja säilyttää motivaatio. Etenkin painon pudotuksessa ja kiinteytymisessä muilta saatu tuki on todella tärkeää. Ryhmätreeni on henkilökohtaista valmennusta halvempaa mutta silti edelleen yksilöllistä. Pieni ryhmäkoko takaa, että saat opastusta juuri niin paljon kuin tarvitset. Voit vaikka kerätä ryhmän ystävistäsi ja aloittaa yhteisen liikuntaharrastuksen yhtesellä tavoitteella.

Ryhmässä on voimaa

Pienryhmävalmennus on hyvin suosittu liikuntamuotona – tule sinäkin mukaan kehittymään. Pienryhmässä saavutat tavoitteesi hauskemmin, edullisemmin ja mahtavalla fiiliksellä! Ryhmät treenaavat valmentajan ohjaamana ja saat apua liiketekniikoihin tarpeen mukaan. Voit myös ottaa tueksi henkilökohtaisia tunteja, jos alkuun pääsy tuntuu haastavalta tai haluat keskittyä tiettyyn tavoitteeseen itsenäisesti.

Ulkona ja sisällä

Ryhmäliikunta on muotona monipuolinen eikä sitä tarvitse tehdä aina sisällä. Sinnasport ryhmätreenit vie osallistujat myös ulos liikkumaan ja nauttimaan mm.kaupunkien tarjoamista ilmaisista liikuntamuodoista kuten treenipuistoista ja pururadoista. Voit myös tutustua uusiin liikuntamuotoihin kuten Hiit ( high-intensity tai high-impact interval training) ja Liit ( low-intensity tai low-impact interval training). Osaava ohjaaja antaa neuvot ja vinkit suoritusten turvalliseen ja tehokkaaseen toteutukseen.

Sinnasportilla voit myös vaikuttaa

Valikoima muokkautuu asiakkaiden tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan. Voit myös ehdottaa minulle treeniajankohtaa tai treenilajia sekä paikkaa, jolloin voin järjestää treenit lähelle sinua. Ilmoittauduthan ajoissa!!!

RYHMÄTREENIEN AJANKOHDAT JA PAIKAT

Sinnasport ryhmäliikunta paikkoina ovat Naantali, Turku ja Turun lähialueet sekä Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Varaa paikkasi treeneihin lähettämällä minulle sähköposti, tekstiviesti tai yhteystiedot lomakkeella valikosta. Lisätietoja voit myös tiedustella suoraan minulta puhelimitse tai s-postilla.
sinnasport85@gmail.com
puh. 040-7197648

NAANTALI

Ilmoitathan valmentajalle ajoissa, jos olet estynyt pääsemästä paikalle.

ESPOO

Ilmoitathan valmentajalle ajoissa, jos olet estynyt pääsemästä paikalle.

VANTAA

Ilmoitathan valmentajalle ajoissa, jos olet estynyt pääsemästä paikalle.

Ryhmävalmennus
ryhmäliikunta
ryhmätreenit

Scroll Up
Open chat
1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by