personal trainer

Lajivalmennus

lajivalmennus
aktiiviharrastajille
aloittelijalle

Lajivalmennus

Aloittelijalle, aktiiviharrastajille ja urheilijalle, kaikille löytyy oma lajivalmennuksen taso. Sinnasportin valmennuksissa voit tutustut erilaisiin lajeihin valmentajan opastuksella. Sinnasport tarjoaa hiihto, juoksu, uinti, pyöräily sekä rullahiihto ym. valmennusta. Valmentajanasi toimii aktiiviurheilija, jolla on pitkä kokemus yleisurheilusta, jalkapallosta, maastojuoksusta sekä hiihdosta. Lisäksi valmentajasi on perehtynyt uintitekniikoihin sekä pyöräilyyn ja lapsen kanssa harrastamiseen. Ohjattu treenaus on hyvä tapa päästä nopeasti aallon harjalle lajin harjoittelussa.

Monipuolisesti treenaamalla saat parhaimmat tulokset kehoasi liikaa kuormittamatta. Valmentaja ottaa huomioon tasosi, olitpa sitten kokenut konkari tai ensikertalainen. Ammattitaitoisuus, kehitys, hauskuus ja oppimisen ilo ovat toiminnan lähtökohtia.

Aloittelijalle lajivalmennus voi olla tutustumista uuteen lajiin tai jatkaa aiemmin jäänyttä harrastusta turvallisesti valmentajan opastuksella. Itsenäinen liikkeellelähtö saattaa olla hankalaa. Valmentajan kanssa treenaaminen auttaa sinut aloittamaan muutoksen ja tukee liikunnan sulauttamista normaaliin arkeesi.

Aktiiviharrastajille tai kuntoilijalle lajivalmennus on hyvä tapa varmistaa hyvä kehitys sekä oikeat tekniikat. Tietojen päivittäminen ja uusien neuvojen saaaminen tekee harjoittelusta mielekkäämpää. Paranna suoritustasi osaavan valmentajan neuvojen avulla ja ota kaikki irti harrastuksestasi.

Urheilijalle henkilökohtainen valmentaja voi antaa kilpailuedun valmistautumisessa. Yksilöllinen suunnittelu tavoitteisiin pääsemiseksi kokonaisvaltaisella harjoittelulla sekä huomioiden myös ravitsemuksen.

Valmennuksia järjestetään ryhmämuotoisina sekä yksilövalmennuksina. Sinnasportin facebook -sivustolta tai terveellisempi huominen -ryhmästä näet treenejä ja tapahtumia, joihin voit ilmoittautua. Voit myös ehdottaa minulle ajankohtaa, lajia ja paikkaa, jolloin voin räätälöidä treenit lähelle sinua. Voit myös ilmoittautua yhteystiedot -sivulta yksilövalmennukseen.

Lajivalmennus

Tehokasta valmennusta
29,90 Kerta
  • Hiihtokoulu
  • Juoksukoulu
  • Uintikoulu
  • Tehokas ja kattava
  • Vammojen ennaltaehkäisyä
  • Tekniikka opastusta ja lihaskuntoa
  • Hyvä lisä vaikka kisaan valmistautuessa
Tehokas

Scroll Up
Open chat
1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by