personal trainer

Kehonkoostumus ja kalorinkulutuksen määrittely

Vaaka
ruoka
mitta

Kehonkoostumus ja kalorinkulutuksen määrittely

Määritämme sinulle kehonkoostumuksesi mittarilla, joka mittaa pienen sähköimpulssin avulla nestetasapainoa kehossasi. Lisäksi laite määrittelee lepoaineenvaihdunnassa tarvittavan kalorimäärän. Mitä enemmän sinulla on lihasmassaa kehossasi, sitä enemmän on myös vettä, sillä lihassolut sitovat itseensä enemmän vettä kuin rasvakudos.

 

Määritämme lepoaineenvaihdunnan kalorimääräsi ja aktiivisuuskertoimesi avulla päivän kokonaiskalorinkulutuksen. Annamme mittauksessa lisäksi sinulle ohjeistusta ravitsemuksen suhteen sekä liikunnan ja lihaskunnon parantamiseen. Mittaus kestää 30 min.

 

Ympärysmittaukset ja itsensä kuvaaminen aika ajoin antaa hyvän kuvan kehittymisestä, näitä kannattaa seurata myös kuukausittain. Ympärysmitoista voi mitata mm. vyötärön-, lantion-, rinnan-, pohkeen-. reiden- ja hauiksen ympärystä.

 

Painoa ei kannata orjallisesti seurata, sillä lihasmassa kerää itseensä vettä ja näin ollen painoa voi tulla myös lisää. Lisäksi vaa`alla käynti voi aiheuttaa vain turhaa stressiä ja ahdistusta. Jos harjoittelet monipuolisesti, syöt hyvin ja nukut riittävästi, tuloksia tulee varmasti. Sinun ei tarvitse olla dieetillä laihtuaksesi.

 

Elämäntapamuutoksella saat pitkäaikaisia tuloksia aikaiseksi, kiinteydyt ja vyötärön ympäryksesi kapenee ja painon kanssa jojoilu loppuu.

Kehonkoostumuksen ja kalorinkulutuksen määrittely

29,90 Kerta
  • 30 min. kerta
  • Määritämme kehosi koostumuksen
  • Määritämme kalorinkulutuksesi
  • Ohjeistamme kaloreiden laskemisessa
  • Neuvomme ruokavaliossa
Tykätty

1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by
Scroll Up