personal trainer

FitMa

Treenaaminen tukee sekä äidin että lapsen
lapsen hyvinvointi
lapsen kanssa
äiti treenaa

FITMA

Äiti treenaa

Lapsen syntymisen jälkeen seuraa yleensä äidillä pitkä tauko liikunnasta. Näin ei kuitenkaan tarvitsisi olla. Yleisesti voi sanoa, että jos äiti treenaa, voi lapsikin paremmin. Harjoittelu tukee siis sekä äidin että lapsen hyvinvointia.

Personal Training äideille

Äidit pitävät yksilökohtaisesta valmennuksesta, jossa treenit suunnitellaan omien tarpeiden ja tämän hetkisen toimintakyvyn mukaan. Ajan löytäminen treenaamiseen voi olla vaikeaa ja etenkin tuore äiti ei malttaisi jättää vauvaansa hetkeksikään käydessään treenaamassa. Vauvan tai pienen lapsen kanssa treenaaminen on mahdollista ja tehokasta. Lasta ei toki voi pitää treenivälineenä, jota voi pyöritellä miten tahansa. Lapsen turvallinen heiluttelu vaatii totuttelua, rutiinia ja varmuutta. Mutta jos pitelet lasta varovasti ja huolehdit samalla otteesi pitävyydestä. Vauvan kanssa harjoittelu totuttaa myös parempaan pitävyyteen.

Treenaaminen tukee sekä äidin että lapsen hyvinvointia. Sinnasportin ohjauksessa äiti voi treenata vauvan kanssa. Myös koko perhe voi osallistua suunnitellusti treeneihin. FitMa on äideille suunniteltu Personal Training paketti. Äidin ja lapsen hyvinvointi keskipisteenä. Saat henkilökohtaista ohjausta sekä paljon neuvoja toimintakyvyn ylläpitoon. Nostotekniikoita ja vauva-arjessa liikunnan sisällyttämisestä normaaliin ajan käyttöön.

4 syytä aloittaa treenaaminen

  • Treenaaminen tukee koko perheen hyvinvointia.
  • Tehokasta koko kehon treeniä, joka haastaa useita lihasryhmiä yhtä aikaa.
  • Vähennä riskejä erkaumalle, treenaa turvallisesti.
  • Treenaus on hauskempaa, kun sinun ei tarvitse suunnitella treeniohjelmia itse.

Myös äidin omaa aikaa

Fitma ei ole pelkästään lapsen kanssa tehtävää treeniä vaan treenit suunnitellaan tarpeiden mukaan. Välillä äiti tarvitsee myös sitä omaa aikaa ja mikä parempaa kuin lähteä liikkumaan ja hoitamaan omaa hyvinvointiaan. Personal ´Training paketteihin sisältyy ravitsemus, ykilöllinen treeeniohjelma, kehonkoostumuksen mittaus sekä erilaisten liikuntatapojen harjoittelua ohjatusti. Kun omaa aikaa on vähän, pitää tuloksia tulla treeniin käytetyllä ajalla. Äiti treenaa kun on aikaa.

Koko perhe mukaan

Lapsiperheissä suunnitelmat muuttuvat ja aikataulut venyvät. Pienikin panostus hyvinvointiin auttaa arjessa jaksamisessa. Lisäksi valmentajaltasi saat tarvittavaa tukea ja innostusta. Tule rohkeasti kokeilemaan! Sinnasportilla on myös Facebook-ryhmä missä ilmoitetaan liikuntatilaisuuksista Naantalin alueella

Olen itsekin äiti. Olen myös kirjoittanut blogiini päivästä elämääni Personal Trainerina. Käy vilkaisemassa miten itse sovitan lapsen kanssa puuhailua treenien täiden kanssa.

FitMa

Äidin ja lapsen hyvinvointi
89,90 2 tapaamista / KK
  • Treenaa perheen kanssa yhdessä
  • Voit harjoitella lapsen kanssa tai itsenäisesti
  • Ei pitkää irtisanomisaikaa
  • Saatavilla myös 10 kerran kortti / 500€
Suosittu
kehonhuolto

Scroll Up
Open chat
1
Lähetä valmentajalle viesti
Powered by