personal trainer

Tervetuloa Sinnasportin sivuille!

Sinnasport tarjoaa yksilö- ja pienryhmävalmennuksia sekä ravitsemus- ja kuntoutuspalveluita korkeatasoisella laadulla ja asiantuntemuksella.

Harjoitussuunnitelmat ovat aina yksilöllisiä ja tavoitteellisia. Kokeneiden valmentajiemme kanssa harjoittelet tehokkaammin ja laadukkaammin. Oikeiden tekniikoiden hallinta harjoittelussa on vammojen ennaltaehkäisyä ja siksi tärkeää. Huomioimme myös toimintakyvyn vajaavuudet ja kuntoutamme tarpeen mukaan. Henkilökohtainen valmennus yhdistettynä monipuoliseen treenaamiseen ja hyvään ravitsemukseen auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Sinnasport tarjoaa uudenlaisia personal trainer palveluita, harjoittelussa opetetaan ja voimaannutetaan asiakasta. Asiakkaan mielipiteet ovat tärkeitä, häntä kuunnellaan ja harjoittelu suunnitellaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Toimintamme on erittäin monipuolista eikä harjoittelu rajoitu vain kuntosalin sisälle, harjoitella voi missä ympäristössä tahansa. Joustavat aikataulut ja harjoittelutavat muokataan yksilöllisten tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Lähtötasosi testataan ja kehitystäsi seurataan, jotta voimme räätälöidä sinulle tehokkaimman mahdollisen harjoitusohjelman.

Ninni Pihlasto
Ninni Pihlasto
@ninnipihlasto
Read More
Selkeät ohjeet, tsemppaava valmentaja ja helposti toteutettavissa olevat ruokaohjeet sekä treeniohjelmat
Tarja saarnikoski
Tarja saarnikoski
@tarjasaarnikoski
Read More
Ammattitaitoinen, luotettava ja motivoiva ohjaaja. Osaa ottaa huomioon asiakkaan rajoitukset ja löytää aina soveltavia liikkeitä tehtäväksi. Ei kuitenkaan anna mennä helpoimman kautta vaan motivoi sinua haastamaan itsesi. Ja tärkeintä kaikessa on se että panostaa tekniikkaan ja sitä kautta tehojen kasvattamiseen.
Karoliina Rasimus
Karoliina Rasimus
@karoliinarasimus
Read More
Ihanan tsemppaava valmentaja, jolta saa käytännön vinkkejä suoraan arkeen. Treenit yksinkertaisen tehokkaita ja hyvät ohjeet ruokien tekoon. Suosittelen!
Previous
Next

Sinnasport palvelut (lisätietoa saat klikkaamalla kuvaa)

tulokset
Personal training
kuntoon
Kuntoutus
harjoittelu lapsen kanssa
FitMa
liikunta
Ikääntyneen aktivointi
Vaaka
Kehonkoostumus
venyttely
Liikkuvuustestaus
hiihto
Lajivalmennus
oma levite leivälle
Ravitsemus
SinnaNet - Nettivalmennus
Onnistu omaishoidossa
Ryhmä training
Yritys training

Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut treenaaja hyödyt varmasti valmentajan antamasta opastuksesta!!!

Palvelut ovat tällä hetkellä käytettävissä Naantalissa, Raisiossa, Turussa sekä pääkaupunkiseudulla. Katso koko tarjonta palvelut sivulta.

Sinnasport toimialue

Sinnablogin viimeisimmät artikkelit

Sinnasport sosiaalisessa mediassa

Sinnasport tekee yhteistyötä Euroopan johtavan urheiluravinnemyyjän Proziksen kanssa. Yhteistyön myötä Sinnasport tarjoaa -10% alennuskoodin (Sinnasport10) Prozis -verkkokaupaan. Tutustu Proziksen tarjontaan tästä.


Scroll Up

LIHASTASAPAINO JA LIIKKUVUUSKARTOITUS

39,99€ / 60min

Tarjous voimassa 20.5 asti. Katso vapaat ajat kalenteristani ja varaa tapaaminen.

Kipuja, särkyjä, jumeja, jomotusta, revähdyksiä, kramppeja??? Lihastasapaino ja liikkuvuuskartoituksella ongelmiin voi löytyä syy.

Tutustu uuteen palveluuni. Kartoituksen jälkeen voin laatia sinulle henkilökohtaisen liikkuvuus ja lihaskunto-ohjelman. Vapaat ajankohdat löydät ajankohtaista sivultamme.